Odhoď sekeru a príjmi výzvu

Aku píla DUC353Z je skvelá pomoc v záhrade na rezanie a pílenie dreva, orezávanie konárov. Bezpečná pogumovaná rukoväť, automatické mazanie reťaze a motorová brzda pre vašu bezpečnosť pri práci. Drevo na záhrade hravo zvládneš s akumulátorovou reťazovou pílou DUC353Z zn. Makita. Poteší vysokým výkonom, nulovými emisiami a japonskou kvalitou. Má špeciálny bezuhlíkový motor s vonkajším rotorom. Bezuhlíkový motor je napojený na reťazové koliesko, nemusí sa štartovať už naťahovaním ale spínačom. Výkon aku píly je porovnateľný s motorovými hobby pílami.

DUC353Z je ekologická: nulové emisie pri práci s ňou a vďaka pohonu na 2 aku batérie, máte slobodu pohybu pri práci. Testovali sme výdrž dvoch nabitých akumulátorových batérií v píle DUC353Z. V našom teste pílenia na Makita Cup sme dali túto hobby pílu do rúk profesionálnym pilčíkom, ktorí ňou pílili smrekové hranoly. Píla DUC353Z s dvoma aku batériami vydržala píliť smrekový hranol 15x15 až 59,5 rezov. Pilčíci ocenili komfort pri práci s ňou, ľahkú hmotnosť, ostrosť a vybavenosť zásekovými kovovými zubmi. Celé video si pozrite TU.

Akumulátorová píla DUC353Z sa dodáva bez batérii a nabíjačky. O príslušenstve aj nákupe sa nezabudnite informovať u našich autorizovaných predajcov záhradného aku náradia zn. Makita. Príslušenstvo na dokúpenie: dvojnabíjačka DC18RD , 2ks aku batéria (akumulátor BL1850B-18V 5,0Ah).


Na stiahnutie:

pdf thumbnailPlagát DUC353Zpdf thumbnailŠpecifikácia DUC353Z

Zdielať:   

Súvisiace články

Táto webstránka používa súbory cookies
Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.
Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy.
Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Viac informácií Odmietnúť Povoliť výber Povoliť všetko